W miniony poniedziałek uczniowie klas 1-3 naszej szkoły uczestniczyli w warsztatach kulinarnych "Akademia małego kuchcika". Tematem przewodnim spotkania była kuchnia molekularna. Dzieci miały możliwość poznać właściwości suchego lodu oraz ciekłego azotu.
Był to czas wspólnej zabawy połączonej z nauką i gotowaniem. Na pewno ten dzień zapadnie na długo w naszych pamięciach.
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"
Warsztaty kulinarne "Akademia Małego Kuchcika"